Marskidata logo
Marskidata logo
Ota yhteyttä
Uutiset

Tietomurtoja Palo Alton tuotteisiin - kannattaa päivittää välittömästi!

Organisaatioissa laajasti esimerkiksi etätyöratkaisuihin käytetyn Palo Alto GlobalProtect-tuotteen (Gateway ja Portal) haavoittuvuutta (CVE-2024-3400) käytetään aktiivisesti hyväksi. Korjaavat päivitykset on syytä suorittaa välittömästi. Tämä komentoinjektiohaavoittuvuus mahdollistaa järjestelmän täyden haltuunoton pääkäyttäjätason oikeuksilla etänä ilman tunnistautumista. Haavoittuvat Palo Alton laitteet: Järjestelmänä on PAN-OS 10.2, PAN-OS 11.0, tai PAN-OS 11.1, ja GlobalProtect -tuote on käytössä. Pilvessä olevat NGFW-palomuurit, Panorama […]
Lue lisää

Organisaatioissa laajasti esimerkiksi etätyöratkaisuihin käytetyn Palo Alto GlobalProtect-tuotteen (Gateway ja Portal) haavoittuvuutta (CVE-2024-3400) käytetään aktiivisesti hyväksi. Korjaavat päivitykset on syytä suorittaa välittömästi. Tämä komentoinjektiohaavoittuvuus mahdollistaa järjestelmän täyden haltuunoton pääkäyttäjätason oikeuksilla etänä ilman tunnistautumista.

Haavoittuvat Palo Alton laitteet:

Järjestelmänä on PAN-OS 10.2, PAN-OS 11.0, tai PAN-OS 11.1, ja GlobalProtect -tuote on käytössä.

Pilvessä olevat NGFW-palomuurit, Panorama appliances, ja Prisma Access tai muut PAN-OSin versiot (PAN-OS 10.1 tai vanhemmat) eivät ole haavoittuvia.

Korjaavien päivitysten tilanne 17.4.2024:

Valmistaja on korjannut haavoittuvuuden hotfix-versioissa PAN-OS 10.2.9-h1, PAN-OS 11.0.4-h1, PAN-OS 11.1.2-h3 sekä kaikissa myöhemmissä versioissa. Valmistaja on julkaissut korjauksia myös vanhempiin ylläpitoversioihin.

Tiedot ja ohjeet:

Valmistajan tarkemmat ohjeet ja tiedot: https://security.paloaltonetworks.com/CVE-2024-3400) Kyberturvallisuuskeskuksen tiedote: Tietomurtoja Palo Alto GlobalProtect-tuotteisiin – vaatii välittömiä toimia | Kyberturvallisuuskeskus

Marko

IT Manager

029 170 1727

servicedesk@marskidata.fi

Voimmeko auttaa?
Ota yhteyttä, olemme täällä sinua varten!

1.
Ota meihin yhteyttä lomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla.
2.
Ratkaistaan tilanne yhdessä.

Yhteydenotot - Uutiset / Haavoittuvuusviestintä

  • Kopioi tähän uutisen otsikko, niin asiantuntijamme pääsevät auttamaan sinua nopeammin.
Marskidata logo

Marskidata Oy

SaapumisohjeetLaskutustiedot
SaapumisohjeetLaskutustiedot

SaapumisohjeetLaskutustiedot
envelopephone-handsetchevron-downarrow-down