Marskidata logo
Marskidata logo
Ota yhteyttä

Varaa maksuton modernin työn konsultaatio

Varaa meiltä puolituntinen valitsemaasi aiheeseen Microsoft 365 -työympäristöihin liittyen! Teams, SharePoint Online, Forms, Insights, Shifts... you name it, me jeesitään!
Lue lisää
Ihmetyttääkö jokin Microsoft 365 -ympäristössä? Onko Teamsin ominaisuudet ja osaaminen hallinnassa? Haluaisitteko organisaatiossanne ottaa sisäisen viestinnän ja dokumenttien hallinnan kevyesti haltuun?  Onko tiimipävä tulossa, mutta ohjelma on hukassa? 

Nyt sinulla on mahdollisuus varata puolituntinen Marskidatan modernin työn asiantuntijan kanssa. Voimme jutella esimerkiksi dokumenttien hallinnasta SharePointin ja Teamsin avulla, Teamsin ominaisuuksista yleisesti tai vaikka työvuorosuunnittelusta Microsoft Shiftsin avulla.  

Vai kiinnostaako sinua tehtävien hallinta Microsoftin työkaluilla? Silloin voimme perehtyä Plannerin, To Do:n ja Microsoft Projectsin maailmaan. 

Oletko miettinyt, kuinka hallita omaa ajankäyttöä ja tukea työhyvinvointia hybridityössä? Silloin tutustumme tarkemmin Insightsin ominaisuuksiin. Sinä valitset aiheen, me jeesimme! 

Moderni SharePoint Online -intra

Mihin?
Sisäisen viestinnän selkeyttämiseen.

Miksi?
Sisäisestä viestinnästä muotoutuu helposti hallittava ja tietoturvallinen. Kun dokumenttien hallinta on keskitetty yhteen ympäristöön, tiedon hajanaisuus vähenee ja prosessit tehostuvat.

Miten?
Toteutamme Intra-ratkaisun "avaimet käteen" -periaatteella, yhdessä tehden työpajoissa sekä teknisen asiantuntijoidemme tuella, sillä aikaa, kun te voitte vetää lonkkaa. Intraa kehittäessämme osallistamme ja sitoutamme henkilökuntasi, sekä tuemme muutosviestintääsi.

Teams-koulutukset

Mihin?
Työn tekemisen tehostamiseen.

Miksi?
Microsoft Teams on muutakin kuin kokousväline. Työkaluista ei ole hyötyä, jos niitä ei tunneta ja osata käyttää. Pääset ottamaan maksimaalisen hyödyn käyttöön Teams-ympäristöstäsi. Maksimoit ajan käytön ja säästät aikaa ja rahaa, kun panostat työntekijöiden koulutukseen

Miten?
Opimme Microsoft 365 -demoympäristössä Teamsin perusasioita ja lisäosia (esim. Planner, Whiteboard, Forms, ym.) toiveistanne ja lähtötasostanne riippuen.

Tiimipäivä-työpajat

Mihin?
Vuorovaikutuksen ja yhteisöllisyyden lisäämiseen

Miksi?
Pitkän etätyö- ja hybridikauden jälkeen työntekijät kaipaavat jo vuorovaikutuksta. Voit lisätä sekä työhyvinvointia että työntekijöidesi osaamista yhdelle iskulla, samalla kertaa. 

Miten?
Tiimiydymme ja tutustumme pelillisin keinoin modernin työn mahdollisuuksiin esimerkiksi tyky-päivän yhteydessä. Räätälöimme työpajakonseptin juuri sinun yritykseesi, olipa toiveissanne sitten rento pakopeli tai virallisempi luokkahuonemainen koulutus. Työpaja voidaan toteuttaa Teamsissa tai paikan päällä. 
Marskidata logo

Marskidata Oy

SaapumisohjeetLaskutustiedot
SaapumisohjeetLaskutustiedot

SaapumisohjeetLaskutustiedot
chevron-downarrow-down