Marskidata logo
Marskidata logo
Ota yhteyttä
Blogi

Canon PRINT -sovellus on kätevä mobiilitulostuskumppani

Jäikö tärkeä tulostettava dokumentti matkasta, mutta se olisi tallennettuna mobiililaitteessa, pilvipalvelussa tai sähköpostin liitetiedostona? Vai tarvitsetko dokumentista asiakirjakopion ja se pitäisi lähettää sähköpostiin liitteenä, tallentaa pilvipalveluun tai mobiililaitteeseen? Mukanasi ei kuitenkaan ole kuin älypuhelin ja tablet. Mitäs nyt tehdään? Ei hätää, Canon tarjoaa mobiilitulostus- ja skannausratkaisuja taulutietokoneista ja älypuhelimista tulostamista varten. Modernien lasertulostimien kanssa voit […]
Lue lisää

Jäikö tärkeä tulostettava dokumentti matkasta, mutta se olisi tallennettuna mobiililaitteessa, pilvipalvelussa tai sähköpostin liitetiedostona? Vai tarvitsetko dokumentista asiakirjakopion ja se pitäisi lähettää sähköpostiin liitteenä, tallentaa pilvipalveluun tai mobiililaitteeseen? Mukanasi ei kuitenkaan ole kuin älypuhelin ja tablet. Mitäs nyt tehdään? Ei hätää, Canon tarjoaa mobiilitulostus- ja skannausratkaisuja taulutietokoneista ja älypuhelimista tulostamista varten.

Modernien lasertulostimien kanssa voit käyttää Apple AirPrint- ja Android laitteista Mopria -tulostusta, sekä näistä molemmista Canon PRINT Business -sovellusta, jonka avulla mobiililaitteista voi tulostaa ja niihin voi skannata WiFi-verkon kautta. Näistä vaihtoehdoista löytyy varmasti myös juuri sinun makuusi sopiva ratkaisu, jonka avulla tulostaminen Canon-tulostimiin onnistuu näppärästi langattoman lähiverkon kautta.

Canon PRINT Business on ketterä ja maksuton mobiilisovellus skannausta ja edistynyttä mobiilitulostusta varten

Maksuton sovellus on saatavilla Applen ja Googlen sovelluskaupoista iOS- ja Android-laitteisiin. Canon PRINT Business -sovelluksen avulla voit tallentaa Canon-monitoimilaitteilla skannattuja tiedostoja iPhoneen, iPadiin tai Android -puhelimiin ja tabletteihin, ladata nämä käyttämääsi pilvipalveluihin, sekä liittää sähköpostiviesteihin ja tulostaa yhteensopivalla Canon-tulostimella.

Riittää, että yhdistät älypuhelimesi tai tabletlaitteesi Canon PRINT- sovelluksen avulla tulostimeen yrityksesi tai kotisi langattomalla verkolla, tai tulostimen sisäänrakennetulla WiFi Direct -yhteydellä ja olet valmis tulostamaan.
Canon PRINT- sovelluksen avulla myös tulostimen ylläpito on vaivatonta. Tarkistat vaikka tulostimen tilan ja värimäärät sekä teet ylläpitotehtäviä etäyhteydellä älylaitteesta.

Canon PRINT -sovellus toimii useimpien modernien lasertulostimien kanssa, jotka on liitetty yrityksesi tai kotisi WiFi-verkkoon joko langattomasti tai WiFi-sovittimeen kiinteällä yhteydellä, mukaan lukien uusimmat PIXMA-, MAXIFY- ja SELPHY-mallit.

Canon PRINT -sovellus

Älypuhelimesi- tai tablettisi kamera toimii myös skannerina

Canon PRINT -sovelluksen todella näppärällä ja helppokäyttöisellä Capture and Copy -toiminnolla voit luoda nopeasti ja helposti asiakirjakopioita, käyttämällä ohjelman apuna pelkästään älypuhelimesi kameraa. Capture and Copy -toiminto sisältää automaattisen tai vaihtoehtoisesti manuaalisen kuvan rajauksen sekä suoristuksen ja valoisuuden korjaustoiminnon. Tämän jälkeen voit avata luodun tiedoston pdf-lukuohjelmalla, tulostaa, tallentaa sen mobiililaiteeseen tai lähettää tiedoston suoraan puhelimesta, esimerkiksi sähköpostilla, WhatsAppilla, tai ladata sen talteen käyttämääsi pilvipalveluun myöhempää käyttöä varten.

Mopria- ja AirPrint – tulostusta mobiilisti, heti

Käytössäsi on myös mobiililaitteista ”tulosta heti” -toiminto yhteensopivista Applen iOS- ja Android-laitteista. Tällöin sinun ei tarvitse asentaa sovelluksia tai liittää kaapeleita, vaan riittää, että sinulla on heti tulostusta tukeva tulostin yhdistettynä samaan langattomaan verkkoon älylaitteesi kanssa. Applen iOS -laitteet tukevat AirPrint-tulostusta, ja Mopria-sertifioiduilla Android-laitteilla voidaan tulostaa suoraan langattoman verkon kautta.

Älypuhelimet ja taulutietokoneet tunnistavat Mopria-teknologiaa tukevat Canon-tulostimet automaattisesti WiFi-yhteyden kautta ja sallivat käyttäjien tulostaa sähköpostiviestejä, asiakirjoja ja kuvia mobiililaitteista yhtä helposti kuin tietokoneesta.

Vanhempiin Android-laitteisiin on usein asennettava Googlen Play-kaupasta saatava Mopria Print Service-laajennus saadaksesi vanhemmasta mobiililaitteesta Mopria-tulostaminen käyttöösi.

Tiesitkö, että Canon kuuluu Mopria Alliance -järjestön perustajajäseniin, joka on voittoa tuottamaton jäsenyysorganisaatio? Se pyrkii tarjoamaan helppokäyttöisen ja selkeän langattoman tulostusmahdollisuuden älypuhelimista, taulutietokoneista ja muista mobiililaitteista.

Rohkeasti kokeilemaan tulostamista suoraan mobiililaitteista

Heräsikö kiinnostuksesi ja innostuitko tulostamisesta mobiilisti? Ei muuta kuin rohkeasti heti kokeilemaan monipuolisia mobiilitulostus- ja skannausmahdollisuuksia. Jos kohtaat ongelmia, voit toki ottaa yhteyttä Marskidatan auttavaan HelpDeskiin saadaksesi apua asiantuntijoiltamme laitteiden asetusten määrittelyssä. Tai jos sinulle heräsi muuta kysyttävää mobiilitulostusratkaisuista, me marskilaiset olemme täällä sinua varten.

Lue lisää muista modernin tulostamisen mahdollisuuksista.

Onnistuneisiin mobiilitulostamisiin!

 

Emmi Eronen

Emmi

Development Manager, Team Leader

050 514 0083

emmi.eronen@marskidata.fi

Kiinnostuitko kattavista IT-ratkaisuistamme? Ota yhteyttä, olemme täällä sinua varten!

1.
Ota meihin yhteyttä lomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla.
2.
Käydään yhdessä läpi IT-tuen ja laiteratkaisuiden tarpeesi. Kartoitamme nykytilanteesi esimerkiksi ohjelmistojen, päätelaitteiden, tietoturvan tai työn tehostamisen näkökulmasta.
3.
Annamme sinulle sopivan ratkaisuehdotuksen.  Toimitamme tarvitsemasi laitteet ripeästi, ja palvelumme käynnistyy nopeasti sopimuksen jälkeen.
4.
Me palvelemme myös silloin, kun kaikki toimii hyvin – olemme vain yhden yhteydenoton päässä.

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Marskidata logo

Marskidata Oy

SaapumisohjeetLaskutustiedot
SaapumisohjeetLaskutustiedot

SaapumisohjeetLaskutustiedot
envelopephone-handsetchevron-downarrow-down