Marskidata logo
Marskidata logo
Ota yhteyttä
Blogi

Rekry päällä

Meillä Marskidatalla on rekry päällä ja etsinnässä Modern Work Specialist, Cloud Specialist ja Junior System Specialist. Me marskilaiset toimimme neljällä paikkakunnalla, Helsingissä, Joensuussa, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Modern Work Specialist ja Cloud Specialist voi valita, missä näistä toimipisteistä hän haluaa työskennellä, Junior System Specialist sijoittuu puolestaan Mikkelin toimistollemme. Marskidatalla töitä tehdään paitsi rautaisella ammattitaidolla, myös suurella […]
Lue lisää

Meillä Marskidatalla on rekry päällä ja etsinnässä Modern Work Specialist, Cloud Specialist ja Junior System Specialist.

Me marskilaiset toimimme neljällä paikkakunnalla, Helsingissä, Joensuussa, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Modern Work Specialist ja Cloud Specialist voi valita, missä näistä toimipisteistä hän haluaa työskennellä, Junior System Specialist sijoittuu puolestaan Mikkelin toimistollemme.

Marskidatalla töitä tehdään paitsi rautaisella ammattitaidolla, myös suurella sydämellä. Me haluamme olla sekä työntekijöille että asiakkaille hyvä ja luotettava kumppani, joka tukee ja kannustaa kehittymään. Meidät on valittu  Great Place to Work -tutkimuksessa yhdeksi Suomen parhaista työpaikosta jo kuusi kertaa. Eikä syyttä.

Meille työntekijöiden hyvinvointi on ykkösasia. Toki siksi, että hyvinvoivat ihmiset jaksavat työssään paremmin, mutta myös siksi, että me oikeasti välitämme toisistamme. Marskidata on ennen kaikkea perheyritys, jonka kaikki jäsenet ovat yhtä tärkeitä. Sen tunteen haluamme välittää myös asiakkaille.

Olemme ketterä toimija, jonka pyrkimys on auttaa asiakasta nauttimaan työstään ilman teknisten ongelmien aiheuttamia häiriöitä. Meillä työskentelee vino pino asiakaspalvelijoita, myyjiä, insinöörejä ja it-asiantuntijoita, joilla kaikilla on tuo sama, yhteinen päämäärä.

Sinustako marskilainen? Hyppää siis rekrysivuillemme ja lue lisää!

Emmi Eronen

Emmi

Development Manager, Team Leader

050 514 0083

emmi.eronen@marskidata.fi

Kiinnostuitko kattavista IT-ratkaisuistamme? Ota yhteyttä, olemme täällä sinua varten!

1.
Ota meihin yhteyttä lomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla.
2.
Käydään yhdessä läpi IT-tuen ja laiteratkaisuiden tarpeesi. Kartoitamme nykytilanteesi esimerkiksi ohjelmistojen, päätelaitteiden, tietoturvan tai työn tehostamisen näkökulmasta.
3.
Annamme sinulle sopivan ratkaisuehdotuksen.  Toimitamme tarvitsemasi laitteet ripeästi, ja palvelumme käynnistyy nopeasti sopimuksen jälkeen.
4.
Me palvelemme myös silloin, kun kaikki toimii hyvin – olemme vain yhden yhteydenoton päässä.

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Marskidata logo

Marskidata Oy

SaapumisohjeetLaskutustiedot
SaapumisohjeetLaskutustiedot

SaapumisohjeetLaskutustiedot
envelopephone-handsetchevron-downarrow-down